Dette er kåret til det verste med å være singel

av admin

Man kan tenkte seg til mange grunner til at det er kjedelig å være singel. Men det er spesielt en ting som de fleste synes er det vanskeligste.

I følge en undersøkelse som ble gjort blant Firstdate sine over 1 million brukere viser det seg at 65 % anser at ensomheten er det verste med å være singel.

Andre negative ting med å være singel

Neste på listen over negative ting med å være singel kom mangel på seksuell aktivitet, 23 % mente at dette var det neste vanskeligste. Det å bli sett ned på av omgivelsene, deretter økonomiske grunner og å måtte gå alene på arrangementer står sammen for de øvrige 12 %.

– Ingen liker å være ensom. Mennesker trenger å omgis av andre mennesker og føle en trygghet i å ha en spesiell person man kan vende seg til, for eksempel en partner å elske, sier Chris Engleus, VD for Firstdate International AB.

Det kan virke merkelig at man blir mer og mer oppkoblet, samtidig som følelsen av ensomhet øker. I en tid hvor karriere, ting og status står høyt på listen over de viktigste faktorene i livene våre, er det lett for at kjærligheten ikke får plass. I mange tilfeller er det ikke før senere i livet at man oppdager savnet etter en partner.

Du liker kanskje også