Galaxy Watch Active2 lover å gi en mer tilpasset brukeropplevelse

av admin

Denne måneden blir Samsungs nyeste tilskudd av smartklokker, Galaxy Watch Active2 å finne i butikk.

Den lover å komme med nye intuitive funksjoner og et mer personlig design, for en mer individuelt tilpasset brukeropplevelse, selvfølgelig med helse i fokus.

– Galaxy Watch Active2 er en smartklokke med et fint formspråk og justerbare detaljer. Sammen med innovative og intuitive funksjoner for velvære gjør smartklokken det mulig for konsumenter å forbedre sin helse og sette opp målbare mål for trening og velferd. Vi har tatt vare på brukernes behov i en veldig funksjonell og smart klokke, med et design man vil bære hver dag, sier Daniel Kvalheim, Technical Account Manager i Samsung Norge.

Forbedret guide for flere typer trening

Galaxy Watch Active2 kan nå registrere 39 ulike typer trening manuelt, der treningsmetoder som løping, gåing, sykling, svømming, roing, krysstrening og dynamisk trening registreres automatisk uten at du trenger å gjøre noe. Med den nye løpetreneren kan man følge sitt tempo i realtid, og velge syv ulike typer løpeprogram for å nå treningsmålene.

Galaxy Watch Active2 har nye innovative helsesensorer på baksiden – dobbelt så mange som sin forgjenger. Disse leser av i større grad enn tidligere for at brukeren raskt skal få informasjon, og således få ut det meste og beste av sine treningsøkter.

Gjennom oppdatert søvn- og stressmåling har smartklokken også forbedret analysealgoritmer for søvn, som bidrar til å hjelpe brukeren å skape et sunnere søvnmønster.

Den nye smartklokken hjelper brukeren til økt velvære gjennom å formidle konkrete tips om sunnere valg – ikke bare når det kommer til mosjon, men også med tanke på kosthold, søvn og mental helse, blant annet gjennom integrering med mindfulness-appen Calm.

Kommer i to størrelser og oppgradert design

Galaxy Watch Active2 er produsert for å møte hver enkelt brukers preferanser. Smartklokken kommer derfor i to ulike størrelser – 44mm og 40mm i diameter, samt i tre ulike farger: svart, sølv og gull. Designet preges av rustfritt stål, med bakside i glass, der skjermen nå utgjør en større del av fremsiden.

Always on display skaper inntrykket av at urskiven alltid er synlig, også når klokken ikke brukes. Den oppgraderte skjermen, sammen med lærarmbåndet, bidrar til at Galaxy Watch Active2 oppleves like naturlig som en vanlig klokke. Standardbredden på båndet gjør det også mulig å komplementere med armbånd som går an å kjøpe i vanlige klokkebutikker.

Noe som også er nytt, er oppgraderingen som introduseres vedrørende Samsungs roterende på Galaxy Watch Active2. Til forskjell fra tidligere er denne nå digital. Den runde Super AMOLED-skjermen gir brukere muligheter til å rotere både med og mot klokken direkte på skjermen for å orientere seg i klokken. Denne funksjonen gjør smartklokken betydelig enklere å bruke, takket være det oppgraderte brukergrensesnittet One UI.

Galaxy Watch Active2 selges fra begynnelsen av oktober, og de to størrelsene i rustfritt stål kommer i sølv, svart eller gull med lærarmbånd. Den kommer med 4G og i rustfritt stål, prisen vil ligge på mellom 4.790,- til 4.990,-

Du liker kanskje også